GP340 & GP380 Motorola Atex Two Way Radioer ha opptil 8 km rekkevidde og funksjoner som Emergency Signalering som gjør disse ATEX radioer ideell for profesjonelle å kommunisere ved hjelp av et høyere nivå av toveis raffinement.

Den strømlinjeformede funksjonene gjør at brukerne kan konsentrere seg om jobben med hjelp bare en knapp å trykke bort. Når brukeren er utilgjengelig for anrop, Call Forward-funksjonen betyr at meldingen kommer frem til en kollega som kan hjelpe. En lydalarm for lavt batteri hjelper brukerne å unngå nedetid på radioen.

For å beskytte brukerne videre, begge radioene innebygd en 'Lone Worker' funksjon. Hvis en bruker ikke svarer på et vanlig varselsignal deretter Emergency Signalering er aktivert, som definert av organisasjonen.

Motorola GP340 Atex 2 Veis Radio


Motorola Atex GP340 har 16 separate kanaler, og er den perfekte 2 veis radio
for de som krever en robust, rimelig håndsett. Med funksjoner som Xpand Voice Compression, Lone Worker våken og opp til 8 km rekkevidde.

Motorola To Veis Radio

Motorola To Veis Radio

Motorola GP380 Atex 2 Veis Radio


I tillegg til funksjonene på GP340 har 255 kanaler Motorola GP380 EX et fullt tastatur og en alfanumerisk display med batterimåler og ringer identitet. Og for anledninger når talekommunikasjon er upassende, kan forhåndsdefinerte tekstmeldinger sendes mellom brukerne.

Motorola To Veis Radio

Motorola Ergensikre Radio

Motorola GP580 Atex 2 Veis Radio


For brukere av StartSite, SmartZone og SmartNet gir Allsidig GP580 EX organisasjoner med den kombinerte kraft en lukket radiosystem og en Motorola Professional-serie egnet for bruk i et potensielt farlig miljø.

Motorola To Veis Radio

Motorola Atex Radio

Motorola GP680 Atex 2 Veis Radio


Organisasjoner med MPT1327/MPT1343-systemer kan utnytte kraften i en ATEX-godkjent bærbar Motorola Professional Radio med Versatile GP680 EX.

Motorola To Veis Radio
for mer informasjon og priser, kontakt Atex Norge

Motorola Egensikre Radio